Bolluk Bereket için 5 Farklı Çalışma

Bolluk, bereket kelimesini duyduğunuzda aklınıza genellikle finansal istikrar gelir. Bunun nedeni, insanların paranın önemine, evinizin ne kadar büyük olduğuna, üstünüzdeki elbiselerin markasına ve ne satın aldığınıza önem vermesidir. Ancak bolluk bereket bundan çok daha fazlasıdır.

Kısaca söylemek gerekirse, bolluk "herhangi bir şeyin (Aşk, Sağlık, Mutluluk, Huzur, Kendine güven, Para vs.) büyük miktarı"dır.

Yani arzu ettiğiniz herhangi bir şey olabilir. Ve hayatınızda bolluk yaratma gücünüz var. İşte size yardımcı olabilecek birkaç egzersiz. Bu egzersizleri deneyin ve hayatınızda olacak farkı kendiniz görün. Bu egzersizlerle mutluluğunuzu artırp ve hayatınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Alıştırma 1: Kendinize Artan Güven

Kendinize ve kişisel gücünüze, özünüze inanır güvenirseniz, her şeyi başarabilirsiniz. Özsaygınızı artırmak için bu en kolay akıl oyununu deneyebilirsiniz:

Güne başladığınızda, hayatınıza getirmek için belirli bir renk düşünün. Gün boyunca, çevrenizde, yaşantınızda bu rengin farkına varın.
Günün sonunda, deneyiminizi not alın özellikle sizi şaşırtan kısımları.

Bu uygulama son derece basit görünebilir, ancak hayatınıza herhangi bir rengi getirme gücünü gördüğünüzde, tezahür ettirme gücüne sahip olduğunuz diğer şeyleri anlamaya başlarsınız.

Alıştırma 2: Rol yapma

Büyümek ve hayal gücünüzü kaybetmek, gerçek arzularınızın tezahürlerini bastırabilir. "Yetişkin" düşünce tarzınızı bir kenara bırakın ve arzu ettiğiniz şeyden bolca var gibi görünen bir karakter seçin. Bu karakter şunlardan olabilir: Edebiyat, televizyon, Tarih, mitoloji vs.
Şimdi, o karakterin zihniyetini kişiliğini üstlenin.
Size hitap eden bir veya iki karaktere karar verin.
Hikayelerini okurken veya ekranda izlerken onlar olun.
Kendine bunun senin hikayen olduğunu söyle, bu sensin. Onların oynadıkları karakter sensin.
Bu anlarda enerji seviyenize dikkat edin. Nasıl hissediyorsunuz?
Bu karakteri temsil eden bir şey satın almayı düşünün.
Kendinizi nasıl görmeye başladığınıza ve başkalarının size nasıl davrandığına dikkat edin. Arzu ettiğiniz şeyde bolluk yaratmaya başlayıp başlamadığınızı görün.

Alıştırma 3: Kendinize Bir Çek Yazın

Görselleştirme, bolluk bereket yaratmak için güçlü bir teknik görselleştirme, imgelemedir. Hedefinizi fiziksel olarak hatırlatmayada yardımcı olacaktır.

Jim Carrey, ünlü olmadan önce kendisine "oyunculuk hizmetleri" için 10 milyon dolarlık bir çek yazdı. Filmi Dumb and Dumber'dan 10 milyon dolar kazanacağını öğrenene kadar çeki beş yıl boyunca cüzdanında sakladı. Kısmen, başarısını görselleştirerek başarılı oldu.

Örneğin: Kendinize bir çek yazın. Bu ödemeyi almak için hangi hizmetleri sağlayacağınızı ekleyin. Miktarı almak için ne gerektiğine dair sınırlayıcı düşüncelerden vazgeçmeyi unutmayın.
Bu tür ödüller için düşündüğünüz kadar çok çalışmanız gerekmeyebilir, ancak harekete geçmeniz gerekir.

Her gün, bu ödemeyi almak için 30-40 dakika kadar çalışın. Hareketin ardındaki enerjiyi ve mutluluğu deneyimleyin. Artı olarak kim olduğun inancını pekiştirmek için rol oyununu tekrarlayın.

Alternatif olarak: Bir arkadaşınızı dahil edin. Arkadaşınıza kaynak sizmişsiniz gibi bir çek yazın ve oda size başka bir çek yazsın.

Alıştırma 4: Vizyon Panonuzu Yeniden Tasarlayın

Halihazırda bir vizyon panonuz olabilir. Eğer varsa, birde dart satın almalısınız. Evet, güzel vizyon tahtası ve bir dart tahtası olacak bu çalışma için.

Bu, zihnin doğruluğunu ve kesinliğini oluşturan bir oyundur. Ana hedefiniz ne olursa olsun, dart atın. Gözünüz hedefte olsun, nişan alın ve vurmaya çalışın. Bu biraz pratik gerektirebilir, ancak bolluk yaratmak da öyle. Bu oyun dikkatinize ve enerjinize yön vermenize yardımcı olacaktır.

Alıştırma 5: Bolluk Üzerine Meditasyon Yapın

Günde bir kez 20 dakika bolluk üzerine meditasyon yapın. Hayatınızda bolluk istediğiniz alanı hayal edin. Rehberli bir meditasyonu uyarlayabilir veya aşağıdaki olumlamalardan birini kullanabilirsiniz:

Evrenden hediyeler almaya açığım.
Bolluk enerjisi bana doğru akıyor.
ben zenginim
Mutluyum.

Dilediğiniz cümleyi veya kelimeyi kullanabilirsiniz. O anda en çok ne aradığınızı hissediyorsanız, o arzuları yerine getiren kelimeleri ekleyin. Olumlu cümleler kullandığınızdan emin olun.
Örneğin, "Ben parasız değilim" diyen bir olumlama kullanmak yerine "Ben zenginim" gibi.

Bu uygulamaları hayatınıza soktukça, seçtiğiniz alanda bolluk yaratabilirsiniz.

Unutmayın, yolculuğunuz keyif, kahkaha, sevgi ve deneyimlerle ilgilidir. Bunları geliştirdiğinizde, yaratma gücünüz artar. Bu çalışmalarla eğlenin ve ailenizin bir kısmınıda dahil edebilirsiniz, böylece bu zihin egzersizlerini sıkılmadan yapabilirsiniz.

Sorunlarınızı Bizimle Paylaşın,

Çözümlerimizle Özgürlüğe Doğru Adım Atın!

Her adımınızda, içsel aydınlanmanın ışığı sizi yönlendirsin; zihninizi açan, ruhunuzu besleyen ve kalbinizi genişleten bir yolculuk sizi bekliyor.

Her bir yolculuk, bir adım atmakla başlar ve biz bu yolculuğunuzda size eşlik etmek için buradayız. Sorularınız, düşünceleriniz, deneyimleriniz bizim için önemli. Paylaşmak istediğiniz her şeyi yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ya da telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin sesinizi duymak, hikayenizi dinlemek ve yolculuğunuzda size rehberlik etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Biz buradayız, sadece bir mesaj kadar yakınınızdayız.

İletişim Bilgileri