Hayata güvenme ve duyguları serbest bırakma teknikleri

Arzularınızın ve isteklerinizin rahatsız edici duygularıyla ve sınırlayıcı inançlarıyla baskılandığınızı hissetmiyormusunuz? Hayata güvenme ve duyguları serbest bırakma teknikleri daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir, böylece daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürdürebilir ve arzularınıza daha çabuk kavuşabilirsiniz.

Hayata güvenme ve duyguları serbest bırakma teknikleri bakış açınızı değiştirerek olayları, duyguları ve travmaları temizlemek için tasarlanmış çeşitli yöntemleri içerir.

Genel olarak hayata güvenme ve duyguları serbest bırakma teknikleri, mutluluğunuz ve arzularınız için herşeye müdahale etme dürtünüzden doğan rahatsız edici tüm duygu ve düşünce kalıplarını geçersiz kılar. Bu çalışmalarla, anılarınız ister 50 yıl öncesinde ister beş dakika öncesinde olsun, stresi, acı veren düşünceleri ve mantıksız korkuları hafifletip harikalar yaratabilir.

Serbest Bırakılmamış Duygular

Olumsuz duygular, kronik bir sıkıntı gibi çevirip sarmalar. Genellikle bunların farkındasınızdır ancak hayatın akışına güvenmediğinizden bastırılmışlardır. Ayrıca bu duygular sadece ruh sağlığınıza değil, fiziksel sağlığınıza da zarar verirler. İlişkilerinize zarar verirler ve dünyaya bakış açınızı çarpıtırlar. Stres, kafa karışıklığı, çaresizlik, ne yapacağını bilememe gibi duygular fiziksel ve zihinsel olarak ilerlemenizi durdurur. Hayatın tadını çıkaramaz kendinizi sıkışmış hissedersiniz.

Bir travma ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun duygusu ve anısı vücudunuzun bir yerinde kalır. Şahıs, küçük bir çocukken dondurmasını düşürüp yenisini alamaması gibi küçük bir travma bile ömür boyu sürecek acı dolu bir anı olabilir. Sonrasında ise bu anının duygusunun yarattığı olaylarla karşılaşabilir.

İyi haber şu ki, olumsuz bir deneyimin duygularından kurtulabilir ve döngünüzü kırarak daha mutlu olacağınız bir hayat yaratabilirsiniz. Bir olayla ilgili duygusal acıyı, korkuyu bıraktığınızda, olayla ilgili düşünceleriniz fikirleriniz inançlarınız değişir. Blokajlarınız kalkar ve o duyguya eşlik eden sıkıntılarda kaybolur. Sonrasında, bilinçaltınızı sağlıklı bir şekilde dönüştürmekte özgürsünüzdür. Bu enerji artık şifa, yaratıcılık ve ne amaç için kullanacaksanız sizindir.

İyileşme ve ruhsal ilerleme rahat ve sakin bir zihin ve bedenle olacağı aşikardır.

Duyguları Serbest Bırakma ve Hayata Güvenme Tekniği Seçme

En popüler duygusal salıverme ve hayata güvenme teknikleri, doğru şekilde uygulandığında mükemmel sonuçlar verir, bu nedenle doğru olanı seçme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Bazıları bilinçaltı, bazıları bilinçli bazılarıysa her iki düzeyde çalışır.

Yeni başlıyorsanız, size hitap eden iki veya üç hayata güvenme ve duygusal salıverme tekniğini okuyun ve onları uygulayın. Zamanla sizin için en doğrusunu bulacağınız kesindir. Bu size iyi hizmet edecek çünkü farklı zamanlarda ve koşullarda kendinizi bir yöntemle diğer yöntemi kıyaslarken bulacaksınız.

Arınma tekniklerinden bazıları: 1. Z-Point arınma tekniği

Not: Ciddi bir travmanız varsa, kendi başınıza uğraşmak yerine profesyonellerden yardım almak akıllıca olacaktır.

 

Sorunlarınızı Bizimle Paylaşın,

Çözümlerimizle Özgürlüğe Doğru Adım Atın!

Her adımınızda, içsel aydınlanmanın ışığı sizi yönlendirsin; zihninizi açan, ruhunuzu besleyen ve kalbinizi genişleten bir yolculuk sizi bekliyor.

Her bir yolculuk, bir adım atmakla başlar ve biz bu yolculuğunuzda size eşlik etmek için buradayız. Sorularınız, düşünceleriniz, deneyimleriniz bizim için önemli. Paylaşmak istediğiniz her şeyi yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ya da telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin sesinizi duymak, hikayenizi dinlemek ve yolculuğunuzda size rehberlik etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Biz buradayız, sadece bir mesaj kadar yakınınızdayız.

İletişim Bilgileri