Kalp Kırıklığını ve Aşk Acısını İyileştirmek İçin Meditasyon

Hayatımızın birçok noktasında, çoğumuzun kalbi kırılmış duyguları incinmiş neticesinde kendimizi yapayalnız ve hayat enerjimiz çekilmiş hissettiğimiz olur. kalp kırıklığı, tüm biçimleriyle inanılmaz derecede duygusal ve zorlayıcı bir deneyimdir ve kendimizi asla tam olarak hazır hissetmediğimiz bir durumdur. İster ayrılık, ister sevilen birini kaybetme veya bir arkadaştan ayrılma olsun, kalp kırıklığının getirdiği keder bazen bunaltıcı ve her şeyi tüketen bir duygusal durumdur.

Tedavisel uygulamalar ve meditasyonlar yoluyla kalp kırıklıklarımızı gidermek ve yatıştırmak için adımlar atarken kendimize bu duyguların derinliklerini hissetmek için zaman ayırmamız önemlidir.
Bu deneyimler fırtınanın ortasındayken göz korkutucu gelsede, kendimize bu zor duyguların ve zorlu zamanların geçici doğasını hatırlatmamız önemlidir.
- bu da geçecek.

Bu meditasyon, bu süreçte ortaya çıkan duyguları yatıştırırken kederle başa çıkmanıza yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Bu meditasyonu düzenli olarak uygulayabilir veya kalbinizin ekstra şefkate ve sevgi dolu bir dokunuşa ihtiyacı olduğunu hissettiğinizde yapabillirsiniz.

Kalp Kırıklığını İyileştirmek İçin Meditasyon

Rahatsız edilmeyeceğiniz sakin bir yer bulun. Mümkünse rahatlatıcı ve duygusal hissettiren bir ortam oluşturun, en sevdiğiniz tütsüleri yakın, rahat kıyafetler giyin, ışıkları kapatın ve sizi sakin ve topraklanmış hissettiren diğer şeyleri yapın. Rahat bir şekilde oturun ve gözlerinizi kapatın.

Karnınızı, kaburgaların ortasını ve ardından göğsü doldurarak birkaç derin diyafram nefesi alarak başlayın. Nefes alın ve nefesi ağzınızdan verin. Nefes verirken sizi yıpratan enerjinin vücudunuzdan çıktığını düşünerek beş nefes tekrarlayın. Bitirdikten sonra normal nefes alma düzenine dönün.

Vücudunuzu hissedin, altınızdaki koltuğu hissedin, özellikle varlığını daha güçlü hissettiren diğer şeylerin farkına varın ve orada farkındalığınızı yükseltin. Duyduğunuz sesleri, etrafınızdaki boşluğun sıcaklığını ve etrafınızdaki kokuların farkına varın. Burada bedeninizde ve etrafınızdaki boşluktaki şeyleri fark ederek birkaç dakika geçirin.

Sonra bir elinizi kalbinizin diğer elini karnınızın üzerine koyun. Kendinize sevdiğiniz birinin sunacağı sıcaklığı ve rahatlığı sunarak, teninize dokunan ellerinizin hislerinin rahatlığını içinize çekin. Burada nefes alın ve herhangi bir duygunun sizi tamamen ele geçirmesine izin verin ve kendinize bunu hissetmenin normal olduğunu hatırlatın. Birkaç dakika boyunca kalp alanınızdan nefes alıp verirken ortaya çıkan her şeyi deneyimlemenize izin verin.

Şimdi, elleriniz hala kalbinizde ve karnınızdayken, kendinize sessizce "Ben seviliyorum ve her şey yolunda" diye tekrar etmeye başlayın. Sevgi dolu bir hatırlatma olarak bu kelimeleri kendinize sunun. Bu kelimeleri birkaç dakika veya bir huzur ve rahatlama hissedene kadar tekrarlayın.

Meditasyonunuzu bitirmek için bir kaç kez derin nefes alın, ağzınızdan nefes verin. Farkındalığınızı etrafınıza getirin ve kendinizi hazır hissettiğinizde gözlerinizi hafifçe kırpın. Bakışlarınızı yumuşak tutun ve meditasyonun başlangıcına nazaran nasıl hissettiğinizi karşılaştırmadan farkına varın. Meditasyonunuzu tamamlamak için size iyi gelen herhangi bir hareket veya bilinçli olarak nefes alıp verin.

Yavaşça bu meditasyondan çıkın. bu meditasyona ve bu kelimelere ihtiyacınız olduğunda her zaman yapabilirsiniz.

Sorunlarınızı Bizimle Paylaşın,

Çözümlerimizle Özgürlüğe Doğru Adım Atın!

Her adımınızda, içsel aydınlanmanın ışığı sizi yönlendirsin; zihninizi açan, ruhunuzu besleyen ve kalbinizi genişleten bir yolculuk sizi bekliyor.

Her bir yolculuk, bir adım atmakla başlar ve biz bu yolculuğunuzda size eşlik etmek için buradayız. Sorularınız, düşünceleriniz, deneyimleriniz bizim için önemli. Paylaşmak istediğiniz her şeyi yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ya da telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin sesinizi duymak, hikayenizi dinlemek ve yolculuğunuzda size rehberlik etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Biz buradayız, sadece bir mesaj kadar yakınınızdayız.

İletişim Bilgileri