Sat Nam Mantrası ve faydaları

Mantralar, bilinçaltı ile bilinç arasındaki direnç duvarını kaldırırak, zihnin alışkanlıkları düzenleyen kısmına erişir ve zihnin kalıplarını yeniden düzenlemek için evrensel ses frekanslarını kullanır. Mantradaki frekanslar bilinçaltımızdaki, düşük frekanslarda titreşen veya gerçek özümüzle uyuşmayan kalıpları dönüştürür. Eski frekansları gerçeğin daha yüksek frekansıyla değiştirerek yeni alışkanlıklar edinmemizide sağlarlar.

SAT NAM, Kundalini'nin aktivasyonu için kullanılan en temel mantradır. SAT gerçek anlamına gelir. NAM ise kimlik anlamına gelir. SAT NAM, "Gerçek kimlik" olarak tercüme edebiliriz. Gerçek kimliğimizdir. Her birimizin içinde yaşayan tanrıyı gerçeği olarak kabul etmek için ve kişinin sonsuz kimliğini ifade etmek veya ona uyum sağlamak için kişisel bir mantra olarak kullanabiliriz.

SAT NAM, ilahi bilincimizin bir çağrısıdır. Onun titreşimi, bizi ilahi ruhumuz olan gerçek kimliğimize uyumlar. Bu mantrayı söyleyerek, bilincimize evrensel gerçeklikte ne olduğumuzun tohumunu ekeriz.

Bir çok kadim dinlerde (Budizm, Hinduizm, Satanizm, Jainizm vs.) ve hristiyanlıkta "Gerçek seni özgür kılacak" öğretisini duymuşuzdur. Soru, gerçek ile nasıl bağlantı kuracağımızdır. İşte burada "SAT NAM", bizim bilinçaltımızı gerçeğe bağlayan bir mantradır. SAT NAM, bizi sonsuz olduğumuz kimliğimize uyandırır ve ilahi birliğe bağlayarak bizi özgürlük gücünü verir.

Ayrıca SAT NAM, bilinçaltını temizleme gücüne sahiptir, böylece realitemizi oluşturan eski yaralar, anılar, inançlar ve bilinçaltı kodları artık etkisini gösteremez. Bunu bakış açımızı değiştirerek yapar.

SAT: Evrensel Gerçek ile yankılanır. NAM: adını verdiği şeyi yaratan titreşimdir.

Sat Nam Mantrası Nasıl Yapılır?

Resimde Gördüğünüz gibi parmaklar birleştirilir ve yukarıya kaldırılır. Sonrasında "Sat" sertçe söylenirken karında sertçe içeri çekilir. "Nam" söylenirken yumşak ve karın nazikçe geri bırakılır.

 

[embed]https://youtu.be/a0_uU-LqC8Y[/embed]

Sorunlarınızı Bizimle Paylaşın,

Çözümlerimizle Özgürlüğe Doğru Adım Atın!

Her adımınızda, içsel aydınlanmanın ışığı sizi yönlendirsin; zihninizi açan, ruhunuzu besleyen ve kalbinizi genişleten bir yolculuk sizi bekliyor.

Her bir yolculuk, bir adım atmakla başlar ve biz bu yolculuğunuzda size eşlik etmek için buradayız. Sorularınız, düşünceleriniz, deneyimleriniz bizim için önemli. Paylaşmak istediğiniz her şeyi yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ya da telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin sesinizi duymak, hikayenizi dinlemek ve yolculuğunuzda size rehberlik etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Biz buradayız, sadece bir mesaj kadar yakınınızdayız.

İletişim Bilgileri