Trans Moduna Geçmek İçin Meditasyon

Trans hali, kişinin ne tamamen uyanık ne de tamamen uykuda olduğu değiştirilmiş bir bilinç şeklidir. Özünde, trans hali, bilinçli zihin ile bilinçaltı zihin dünyası arasında yürümeyi içerir. Trans halinde olumlamalar daha az sürede amacına ulaşır. Bu meditasyon için bir başkası tarafından yönlendirilmeye ihtiyacımız yoktur. Ayrıca meditasyon esnasında teta dalgalı müzik ilede başarı oranı oldukça artar.

Nefes Egzersizleri

  • 6 saniye nefes al / 6 saniye tut / 6 saniye nefes ver / 6 saniye tut.. bir süre aynı döngüde kalmamız gerekiyor
  • Nefes alırken, nefes verdiğini imaje et ve nefes verirken de nefes aldığını imaje et. bir süre yap.

Meditasyon

Karanlıkta bir merdivenden aşağı doğru yavaş yavaş indiğini imaje et, hissetmeye çalış merdiveni  ve karanlığı. Nefes alırken dur, nefes verirken 1-2 basamak in. Zamanı geldiğinde merdivenden serbest bir şekilde aşağı düş.

Sorunlarınızı Bizimle Paylaşın,

Çözümlerimizle Özgürlüğe Doğru Adım Atın!

Her adımınızda, içsel aydınlanmanın ışığı sizi yönlendirsin; zihninizi açan, ruhunuzu besleyen ve kalbinizi genişleten bir yolculuk sizi bekliyor.

Her bir yolculuk, bir adım atmakla başlar ve biz bu yolculuğunuzda size eşlik etmek için buradayız. Sorularınız, düşünceleriniz, deneyimleriniz bizim için önemli. Paylaşmak istediğiniz her şeyi yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ya da telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin sesinizi duymak, hikayenizi dinlemek ve yolculuğunuzda size rehberlik etmek bizim için bir ayrıcalıktır. Biz buradayız, sadece bir mesaj kadar yakınınızdayız.

İletişim Bilgileri